Muatoa valopeilit seilaavat pian Meksikonlahdella

Valopeilit

Seinäjokisen Muatoa brändin valopeilit lähtevät pian koristamaan risteilyalus MargaritaVille at Sea Islander sisähyttejä Meksikonlahden risteilyille.
Laiva on amerikkalaisomisteisen MargaritaVille at Sean yhtiön toinen alus. Risteilyaluksen kotisatama on Tampa Bayssa. Laiva edustaa suomalaista osaamista, sillä se on valmistettu Helsingissä Kvaerner Masa Yardsin telakalla ja luovutettu sen ensimmäiselle tilaajalle vuonna 2000.

Laatu, viimeistely ja räätälöitävyys kaupan avaintekijänä

Asiakas valitsi risteilijälle nimenomaan Muatoan Grand-S valopeilimallin ». Syy, miksi juuri tähän malliin päädyttiin, oli asiakkaan tyytyväisyys peilin laatuun, viimeistelyn tasoon ja räätälöitävyyteen mitoissa ja lisäpalveluissa, valottaa Helatukun tekninen myyjä Mika Hautaniemi.

-Valopeilin yläreunaan on somisteeksi hiekkapuhallettu MargaritaVillen käyttämä sandaalikuvio ja lisäksi peiliin asennettiin asiakkaan toivoma valon on/off-kytkin, Hautaniemi jatkaa.

-Meillä Muatoalla on kyky vastata asiakkaan tiukkaan ja tarkkaan aikatauluun sekä vaadittuun laatuun, sillä alkuperäisen sisustussuunnitelman mukaan sandaalikuvio oli tarkoitus lisätä vain siirtokuvana alkuperäiseen peiliin. Me pystyimme siis nostamaan peilin laadun ja ulkonäön täysin uudelle tasolle, joten olemme tyytyväisiä, että pian risteilyasiakkaat saavat peilata itseään lakeuksilla valmistetulla peilillä, Hautaniemi iloitsee.

Peilit toimitetaan maaliskuun 2024 aikana Belfastiin telakalle, jossa risteilyalus on saamassa täysin uutta ilmettä. Peiliasennukset alkavat huhtikuun alussa ja Margaritaville at Sea Islander tekee debyyttiristeilynsä kesäkuussa 2024. Alus tulee purjehtimaan vuorotellen Tampa Baysta neljän-viiden yön risteilyjä Floridaan, Meksikoon ja Yucatániin.


Peili on tärkeä osa sisustusta

Muatoa-valopeilit ovat saavuttaneet suuren suosion niin julkisissa tiloissa kuin yksityisissä kodeissakin

Lue lisää

Muatoa-valopeilit säihkyvät Mikkelin Sokos Hotel Vaakunassa

Peili on usealle hotellivieraalle oleellinen osa sisustusta, sillä hotellihuoneessa tarvitsee usein ehostaa ja laittautua ennen kokousta, esiintymistä tai vaikkapa juhliin menoa.

Lue lisää

Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Muatoa oli mukana Puumessuilla uutuuspeilivalikoimallaa, kurkista Puumessujen tunnelmaan!

Lue lisää