Peili mittojen mukaan

Muatoan Mirrorcut-sovellus tarjoaa peilien ja valopeilien valmistuksen mittatilaustyönä asiakkaan omien mittojen mukaan.

Siirry sovellukseen

Omiin tarpeisiin täydellisesti sopiva peili

Hanki mittatilauspeili silloin, kun standardikokoinen peili ei vastaa tarpeitasi tai tilan estetiikkaa. Mirrorcut-sovellusta käyttäessäsi saat täydellisesti juuri omaan tilaasi ja tarkoitukseesi soveltuvan peilin, jota voit räätälöidä ulkonäön, kuten kehyksen värin, materiaalin tai peilin muodon mukaan vastaamaan täsmälleen toiveitasi.

Täydennä mittatilauspeilisi lisävarusteilla

Mittatilauspeilit voivat sisältää lisävarusteita, kuten höyrynpoisto-ominaisuuden, himmennyskytkimen ja pistorasioita. Nämä ominaisuudet parantavat peilin käytettävyyttä erityisesti kylpyhuoneessa ja pukeutumistiloissa.

Korkealaatuinen valaistus

Mirrorcut valopeileissä käytetään Osramin korkealaatuisia LED-nauhoja, jotka takaavat peileille pitkän käyttöiän ja energiatehokkuutta. Himmentimen avulla valaistuksen värilämpötilaa voi säätää mieltymyksien mukaan, ja esim. kylpyhuoneen tunnelmaa pääsee vaihtamaan valaistusta säätämällä. Meikkauksen ajaksi valon värilämpötilan voi asettaa 4000K, jolloin ympäristön värit toistuvat oikeina. Illalla saunoessa valaistuksen voi taas säätää lähelle 2700K, jolloin valon värilämpötila on lämmin ja tunnelma kodikas.

 

Mirrorcut Flex – mitoita ja varustele mielesi mukaan

Mirrorcut Flex -palvelua käyttäessäsi saat Muatoan varastovalikoiman peileistä omilla mitoilla ja varustevalinnoilla valmistetun yksilöllisen Muatoa-peilin. Sinulla on käytössäsi rajaton määrä mahdollisuuksia. Mirrorcut Flex-sovellus laskee sinulle tuotteen hinnan tilauksen edetessä.

Toimitusaika Mirrorcut Flex -mittatilauspeilille on alkaen 3 viikkoa.

Mirrorcut Free – vain mielikuvitus rajana

Mirrorcut Free on palvelu, jossa Muatoa-peilin saa täysin yksilöllisessä muodossa, mitassa ja lisävarusteilla. Muatoan suunnittelutiimi suunnittelee ja hinnoittelee yksilöllisen tuotteen asiakkaan suunnitelman perusteella ja vahvistaa tuotteen valmistettavuuden toimitusaikoineen.

Toimitusaika Mirrocut Free -peileille on alkaen 4 viikkoa.


 

Mittatilauspeilin yleiset tilausohjeet:

Tutustu ensin peilivalikoimaamme. Kun olet löytänyt sinulle sopivan tuotteen, jota haluat muokata, lähde suunnittelemaan sitä Mirrorcut Flex-sovelluksessa.

  1. Aloita valitsemalla malli
  2. Syötä mahdollinen kehyksen väri
  3. Aseta haluamasi peilin mitat (leveys ja korkeus)
  4. Valitse peilin valon värilämpötila (Kelvin)
  5. Lisää haluamasi lisävarusteet

Lisävarusteiden syöttämisen jälkeen sovellus ilmoittaa peilin hinnan (sis. alv24%).

  1. Syötä seuraavaksi laskutustiedot
  2. Lähetä tarjouspyyntö

Peilin toimitus:

Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla estämään peilien rikkoontumisvaaran toimituksen aikana. Peili on tarkastettu ennen paketointia mm. peililasin visuaalisten virheiden ja teknisen toimivuuden osalta. Peilit pakataan pahvilaatikkoon, joka suojataan käyttämällä reuna- ja vaahtomuovia. Peilit toimitetaan Postin särkyvää-lähetyksenä ja isommat peilit toimitetaan lavalla.

Peilin tarkastus ennen asennusta

Pyydämme asiakkaitamme tarkistamaan asennusohjeet ja peilin kunnon ennen asennusta. Mikäli peilistä löytyy esimerkiksi naarmuja tai muita jälkiä, pyydämme olemaan yhteydessä myyntiimme välittömästi.

Mittatilauspeileillä ei palautusoikeutta

Mittatilauspeilit ovat yksilöllisesti valmistettuja tuotteita, jotka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan antamien mittojen ja toiveiden mukaan. Tästä syystä mittatilauspeileillä ei ole palautusoikeutta.

Pyrimme varmistamaan, että kaikki tilaukset valmistetaan tarkasti annettujen mittojen ja vaatimusten mukaisesti. Pyydämme asiakkaitamme tarkistamaan huolellisesti kaikki tilausta koskevat tiedot, kuten mitat, muodot ja muut yksityiskohdat ennen tilauksen vahvistamista.

 

 

 


MITTATILAUSPEILIEN YRITYSMYYNTI:

Kun haluat tilata Mirrorcut Flex ja Mirrorcut Free sisustus- ja valopeilejä yritykselle isompia määriä, ota yhteys myyntiimme:
Puh. 044 7597 190
Email: muatoa@muatoa.com