Crowne Plaza sai näköisensä valopeilit toiveidensa mukaan

Valopeilit

Legendaarinen ja 70-luvun glamouria huokuva Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotelli avattiin hiljattain perusteellisesti tehdyn remontin jälkeen. Uudistuksen alla olleisiin tiloihin on haettu vaikutteita tämän aiemmin Hesperia-nimellä tunnetun ja 1972 avatun hotellin perustamisajoilta. Uudistettu hotelli on ilmeeltään sekä ylellinen että lämminhenkinen, niin aula- ja ravintolatilojen kuin hotellihuoneidenkin osalta.

Crowne Plazan hotellihuoneiden kylpytiloihin asennetut LED-valopeilit ovat Muatoa-peilimallistosta. Peilejä toimitettiin kohteeseen kaiken kaikkiaan 112 kappaletta, sijoitettaviksi osaan peruskorjauksen alla olleista hotellihuoneista. Peilihankintaprojektissa on Crowne Plazan ja Muatoan lisäksi ollut useita toimijoita. Arkkitehtitoimisto Arkval Taite Oy on ollut määrittämässä ja piirtämässä peilimallia. Rakennuttaja ja sähköurakoitsija ovat olleet mukana hyväksymässä lopullista mallia lisälaitteineen. Muatoan  asiakaslähtöisellä toimintatavalla on ollut myötävaikutusta siihen, että peilituote on saatu mahtumaan kaikkien mukana olleiden osapuolten toivomien raamien sisään!

 

Arkval Taite Oy:n arkkitehti Marjut Kauppinen kertoo peilimallin suunnittelua ohjaavista lähtökohdista näin: ”Peilistä haluttiin jatkumo kylpyhuonetilan arvokkaan vaalealle ja marmoriselle ilmeelle. Peilin ja siihen liitettävän valaistuksen haluttiin synnyttävän ennen kaikkea kotoisaa ja lämmintä tunnelmaa, hotellivieraan mieltä lempeästi hellimään.”

”Peilin yleisvaikutelmalta toivoimme kiiltävyyttä, joka saatiin toteutettua kehysten pintojen anodisoinnilla. Tärkeitä peilivalintaa määrittäviä kriteereitä olivat myös lämpimän värinen valaistus, huurtumista estävä höyrynpoisto-ominaisuus, kosteudenkestävyys ja sähköturvallisuus”, kertoo Kauppinen.

Peilin lämmin valaistus saatiin aikaiseksi valonlähteillä, joiden värilämpötila on 3000 kelviniä. Muatoa-peileissä valonlähteenä on aina Osramin valotekniikkaa, mikä takaa valonlähteille pitkän palamisajan ja reilun takuuajan. Valaistusta voidaan säätää portaattomasti hyvinkin himmeäksi, jolloin sitä voidaan käyttää vaikkapa yövalona. Kirkkaimmillaan valo on ihanteellinen esimerkiksi meikatessa. Hotellivieraan astuessa kylpyhuoneeseen syttyy tilan lempeä valaistus automaattisesti liiketunnistimen avulla. Peilihankintaan sisältyneet Dali-muuntajat ovat tärkeä osa kylpyhuonetilojen valaistuksen ohjausjärjestelmää.

Kun kyseessä on kylpyhuoneeseen asennettava peili, on Muatoan peileihin asennettu huurtumista estävän höyrynpoistomatto. Turvallisuudestakaan ei tingitä: Nämä IP44-suojatut peilit voidaan irrottaa seinästä ainoastaan erillisen lukituskappaleen avulla, mikä on tärkeä peilin turvallisuutta lisäävä ominaisuus – onhan kyseessä painava ja sähköverkkoon yhteydessä oleva tuote.

Crowne Plazan kylpyhuoneisiin haluttiin loihtia sekä arvokasta että lämminhenkistä tunnelmaa. Muatoan Grand Lux -valopeilit ovat jatkumo kylpyhuonetilojen vaalealle ja marmoriselle ilmeelle.


Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Muatoa oli mukana Puumessuilla uutuuspeilivalikoimallaa, kurkista Puumessujen tunnelmaan!

Lue lisää

Muatoan kustomoitu Grand-S valopeili Samuji Shopissa

Tutustu Muatoan valopeiliin Samuji Shopissa! Näyttävä Grand-S peili valaisee tyylikkään pukukopin.

Lue lisää

Laadukkaat ja näyttävät valopeilit Muatoalta

Seinäjoella Muatoan tuotannossa on monipuolinen osaaminen led-valopeilien valmistuksessa.

Lue lisää