600 x 700

Delux valopeili

Valopeilien kuningas

Majesteettisen Delux peilin paksu kehys yhdistettynä led-nauhaan kirkastaa ympäristönsä kursailematta.

Lue lisää

Duo valopeili

Huoneen kirkkain tähti

Muatoan Duo valopeili on tilan näyttävin yksityiskohta kahden upeasti valaisevan lednauhansa ansiosta.

Lue lisää

Frost-S valopeili

Huurteen tuomaa valoa

Terävälinjainen Frost-S peili yhdistettynä epäsuoraan valoon tuo viimeistelyn ilmeen. Peili tuo pienempäänkin tilaan avaruutta ja kauniin valon herättäen tilan eloon.

Lue lisää

Grand Lux valopeili

Ajaton katseenvangitsija

Grand Lux peili ryhdistää tilan ja lisää avaruuden tuntua ympäristöönsä! Visuaalisesti selkeälinjainen Grand Lux on huoneen katseenvangitsija näyttävän kehyksensä ansiosta.

Lue lisää

Grand-S valopeili

Kirkas valontuoja

Grand-S peilin muotokieli korostaa sisustuksen visuaalista selkeyttä. Peiliä reunustaa tyylikäs ja minimalistinen kehys, joka ei kuitenkaan jätä ympäristöään pimentoon.

Lue lisää

Mira peili

Lisää avaruutta tilaan

Mira-peilissä yhdistyy yksinkertainen ja ajaton muotoilu, joka henkii lakeuksien avaruutta ja yhtenäisyyttä. Tämä esteettinen peili luo tilaan rauhallisuutta ja tilantuntua, tarjoten samalla visuaalista mielihyvää. Sen näyttävä kehys avaa täysin erilaisen tunnelman sivusta katsottuna, mikä tekee siitä ainutlaatuisen lisän sisustukseen. Peilin nimi, Mira, juontaa juurensa slaavilaisesta sanasta "Mir", joka tarkoittaa rauhaa tämä rauhallisuus välittyy myös peilin aistikkaasta muotoilusta.

Lue lisää

Solo valopeili

Ikkuna tähän hetkeen

Kun yksityiskohdat merkitsevät, Solo on oikea valinta. Minimalistinen kehys luo ympärilleen kauniin valon tuoden Solo-peilin kauniisti esille.

Lue lisää