Vaaleasävyinen kylpyhuone, jossa suuri valopeili valoreunuksella.

Laadukkaat ja näyttävät valopeilit Muatoalta

Valopeilit

Seinäjoella Muatoan tuotannossa on monipuolinen osaaminen led-valopeilien valmistuksessa.

– Oman tuotantomme ansiosta voimme toteuttaa räätälöidyt ratkaisut asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Taivumme kaikenlaisiin kohteisiin, isoihin ja pieniin, Taru Lehdontie Muatoalta kertoo.

Kotimaisen valmistajan led-valopeilit ovat viimeisteltyjä yksityiskohtia myöten. Muun muassa peilin laatu tarkistetaan huolella.

Valopeileissä on luotettava Osram-teknologia. Valonlähteenä on pitkäikäinen ja energiatehokas led. Pistorasiallisten peilien kotelointiluokka on IP44.

Suuri ja näyttävä Delux-peili on suunniteltu tilaan juuri sopivaksi. Peiliin on lisätty himmenninkytkin valon voimakkuuden säätämistä varten. Kuva: Aalto Photography

JULKISISTA TILOISTA KOTEIHIN

Muatoan tuotannossa valmistetaan 10 000 valopeiliä vuodessa. Yrityksen valmistamia peilejä on muun muassa hotelleissa, kylpylöissä, ravintoloissa, kauneushoitoloissa ja julkisten tilojen eteisauloissa sekä kotien eteisissä, kylpyhuoneissa ja pukeutumishuoneissa – eli tiloissa, missä tarvitaan hyvää ja näyttävää valopeiliä.

Peili on tänä päivänä myös suosittu sisustuksellinen elementti. Monikäyttöisillä valopeileillä luodaan tunnelmaa, tilantuntua ja valoa.

Led-valopeiliä on saatavilla monilla eri ominaisuuksilla. Peiliin voidaan integroida pistorasioita, himmennyskytkin ja höyrynpoisto. Muatoan led-valopeileissä pistorasia on asennettuna peilin etupuolella, mikä lisää huomattavasti sen käytettävyyttä.

Led-valopeilit saadaan lukittua kiinteästi paikalleen. Peilin yläosa kiinnitetään asennuskiskoon ja alapuolelle asennetaan spring lock -hela. Lukitusjärjestelmän vuoksi peilit ovat turvallisia niin julkisissa tiloissa kuin kotitalouksissakin.

MUUTAMA TÄRPPI MUATOA-MALLISTOSTA

Taru Lehdontie nostaa Muatoa-mallistosta esille esimerkkejä tämän hetken trendeistä.

Taustavalolliset pyöreät valopeilit ovat tänä päivänä suosittuja: Muatoa-mallistossa Lumi, jossa etsattu etureuna, Halo on ilman kehystä sekä uniikit Hohto ja Kajo mustalla tai valkoisella kehyksellä. Nämä taustavalaistut suosikit ovat useassa eri koossa.

Grand-S on siro suorakaiteen muotoinen valopeili, jonka valikoima on täydentynyt uudella tumma messinki -kehysvärillä.

Grand Lux -valopeilejä tuli Hotelli Crowne Plazaan yhteensä 112 kappaletta. Kuva: Crowne Plaza / Muatoa

 


Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Muatoa oli mukana Puumessuilla uutuuspeilivalikoimallaa, kurkista Puumessujen tunnelmaan!

Lue lisää

Muatoan kustomoitu Grand-S valopeili Samuji Shopissa

Tutustu Muatoan valopeiliin Samuji Shopissa! Näyttävä Grand-S peili valaisee tyylikkään pukukopin.

Lue lisää

Muatoa valopeilit Puuseppäpäivillä 2022

Muatoan peilit ja valopeilit ovat isosti esillä Seinäjoella järjestettävillä Puuseppäpäivillä 12.-13.5.2022.

Lue lisää