Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Tapahtumat

Puumessut toivat yhteen paljon innokkaita messuvieraita, jotka olivat valmiina löytämään uusia ja kiinnostavia sisustusratkaisuja. Muatoa oli messuilla esillä Helatukun ja Helakeskuksen isolla messuosastolla ja esitteli uusia peilimallistojaan, konseptipeilejä sekä valopeilien mittatilausohjelmaa Mirrorcuttia.

Muatoa on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä peileistään, ja tällä kertaa Puumessuilla oli kaksi uutta mallia esillä; pyöreä Halo ja päistään pyöristetty Utu. Molemmat mallit saivat messuvieraat ihastelemaan niiden ainutlaatuista designia ja tarkkaa viimeistelyä. Halo-peili on saanut inspiraationsa luonnosta, ja sen valokehä heijastelee epäsuoraa valoa kauniisti ympäristöönsä. Utu-peili puolestaan luo tilaan pehmeän ja romanttisen tunnelman, joka sopii täydellisesti moderniin skandinaaviseen sisustukseen.

Puumessuilla vierailijat saivat myös kurkistaa tulevaisuuteen Muatoan esitellessä konseptipeilejään. Nämä peilit ovat luomassa tulevaisuuden sisustustrendejä ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan peilin. Tämä on osa Muatoan jatkuvaa sitoutumista yksilöllisiin ratkaisuihin.

Muatoan uusi valopeilien mittatilausohjelma Mirrorcut herätti kiinnostusta. Ohjelma mahdollistaa asiakkaille täysin räätälöityjen valopeilien suunnittelun Muatoan peilikehysvalikoimasta. Räätälöityihin peileihin saa lisättyä mm. pistorasioita, himmenninkytkimet ja höyrynpoisto-ominaisuuden. Valo on tärkeä osa kodin sisustusta, ja Mirrorcuttin avulla jokainen voi luoda peilin, joka täydentää heidän tilaansa täydellisesti.

Muatoan osastolla oli esillä myös täysin räätälöityjä erikoispeilejä. Näyttävä puolikaaren muotoinen mittatilaus peili, jotka herätti huomiota ja inspiroivat vierailijoita pohtimaan erilaisia mahdollisuuksia oman kotinsa sisustuksessa.

Puumessut vahvistivat jälleen kerran, että peilit ovat enemmän kuin vain käytännöllinen tarvike – ne ovat myös tärkeä osa sisustusta ja kodin tunnelmaa. Muatoa jatkaa peilien kehittämistä ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tuoda kauneutta ja valoa kotiinsa.


Muatoan Grand-S Samuji Shopissa

Tutustu Muatoan valopeiliin Samuji Shopissa! Näyttävä Grand-S peili valaisee tyylikkään pukukopin.

Lue lisää

Laadukkaat ja näyttävät valopeilit

Seinäjoella Muatoan tuotannossa on monipuolinen osaaminen led-valopeilien valmistuksessa.

Lue lisää

Muatoa peilit Puuseppäpäivillä 2022

Muatoan peilit ja valopeilit ovat isosti esillä Seinäjoella järjestettävillä Puuseppäpäivillä 12.-13.5.2022.

Lue lisää