Muatoa-valopeilit säihkyvät Mikkelin Sokos Hotel Vaakunassa

Valopeilit

Seinäjoella valmistettavat Muatoa-brändin valopeilit loistavat nyt Mikkelin Sokos Hotel Vaakunassa. Saimaan rannalla sijaitsevassa hotellissa on vuodesta 2023 lähtien ollut käynnissä remontti, jossa uudistetaan kaikkiaan 73 hotellihuonetta.

Peili on usealle hotellivieraalle oleellinen osa sisustusta, sillä hotellihuoneessa tarvitsee usein ehostaa ja laittautua ennen kokousta, esiintymistä tai vaikkapa juhliin menoa. Lisäksi peili avartaa aina tilaa ja valopeili luo säätömahdollisuuksineen tunnelmaa.

Räätälöitävä peili on myynnin valttikortti

Kohteeseen myytiin Muatoan kahta, nimenomaan asiakkaalle räätälöityä valopeilimallia jälleenmyyjämme Helatukun toimesta. Peilit sijoitettiin hotellihuoneiden aulaan ja wc-tilaan. Aulan peili on trendikäs puolen kuun muotoinen kokovartalopeili ja wc:n peili on muodoltaan ajaton, suorakulmion mallinen valopeili.

– Tärkein valttikorttimme näiden peilien myynnissä on kustomoitavuus, kertoo Helatukun tekninen myyjä Arto Takala. Tässä kohteessa asiakkaalle oleellisempia kriteereitä oli saada hotellihuoneisiin juuri tietyn muotoinen peili, jossa on 3000K valonsävy ja Dali-ohjattava valo. Nämä kaikki me pystyimme tarjoamaan, Takala jatkaa.

Suomessa valmistetun peilin osto on vastuullinen valinta

– Valopeilimme on valmistettu laadukkaista osista, kuten Osramin LED-nauhoista. Myös se, että pystymme tarjoamaan kotimaisen tuotteen suomalaiseen hotelliin, on vastuullisuusteko, jota moni haluaa painottaa tulevaisuuden ostovalinnoissa entistä enemmän, Takala korostaa.

-Me olemme luotettava kontakti, jolla aikataulu pitää ja asiakas saa täysin mieleisensä tuotteen toimitettuna sovitussa aikataulussa.


Muatoa valopeilit seilaavat pian Meksikonlahdella

Muatoan valopeilit lähtevät pian koristamaan risteilyalus MargaritaVille at Sea Islander sisähyttejä Meksikonlahden risteilyille.

Lue lisää

Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Muatoa oli mukana Puumessuilla uutuuspeilivalikoimallaa, kurkista Puumessujen tunnelmaan!

Lue lisää

Muatoan kustomoitu Grand-S valopeili Samuji Shopissa

Tutustu Muatoan valopeiliin Samuji Shopissa! Näyttävä Grand-S peili valaisee tyylikkään pukukopin.

Lue lisää