Valopeilit räätälöitynä kohteeseen – Muatoa mittatilauspeili

Valopeilit

Löydä kohteeseen sopiva peili – tilaa peili omilla mitoilla

Kohteen erityispiirteet asettavat vaatimuksia niin peilin koon, tyylin kuin valaistusominaisuuksienkin osalta. Peilien hankinnan huomattavasti miellyttävämmäksi tekee se, että tuotteet ovat mahdollisimman pitkälle räätälöitävissä.

Muatoa peilit valmistetaan käyttäjän toiveet ja kohteen erityispiirteet huomioiden. Peilejä on saatavana aina peruspeilimalleista ilman valoa aina kattavasti varusteltuihin valopeiliratkaisuihin asti. Kohteen vaatimukset ja peilien käyttötarkoitus on alusta alkaen hyvä ottaa huomioon suunnitelmaa laadittaessa. Esimerkiksi suihkuhuoneeseen hankittavassa peilissä olisi hyvä olla höyrynpoisto-ominaisuus. Tällöin peilin taakse on asennettuna lämpöä tuottava höyrynpoistomatto, joka estää suihkussa käymisen aikana tapahtuvan peilin huurtumisen.

Peilejä käytetään erityyppisissä tiloissa ja hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Muatoan peilimalliston peilit mahdollistavat hyvinkin luovan tilasuunnittelun, sillä ne voidaan räätälöidä niin koon, kehysosien värin kuin peilissä käytettävän LED-valonauhankin osalta. Peilin kehyksiä on saatavana mm. useilla värivaihtoehdoilla.

Vaaleasävyinen kylpyhuone, jossa suuri valopeili valoreunuksella.
Suuri ja näyttävä Delux-peili on suunniteltu tilaan juuri sopivaksi. Peiliin on lisätty himmenninkytkin valon voimakkuuden säätämistä varten. Kuva: Aalto Photography

 

Valaistusratkaisujen moninaisuus

Valaistuksella on merkittävä rooli tilan tunnelman luomisessa ja valaistus onkin olennainen osa Muatoan peilituotteiden varustusta. Peilimalleissa käytetään laadukasta ja energiaa säästävää Osramin LED-valotekniikkaa, joka mahdollistaa erittäin ekologiset ja monipuoliset valaistusmahdollisuudet.

Valon määrän tarve vaihtelee tilan käyttötarkoituksen mukaan. Peilin käyttötarkoitus on hyvä tiedostaa jo suunnitteluvaiheessa. Kirkas valaistus on tarpeellinen esimerkiksi meikattaessa. Jos valo nähdään keinona luoda tunnelmaa, voi lempeämpikin valaistus olla riittävä.

Tulisiko peilin valaistuksen värilämpötilan olla lämmin (3000K) vai neutraali (4000K)? Mihin suuntaan haluaisit valon suuntautuvan? Kehysmallista riippuen valo voidaan heijastaa peilistä suoraan eteenpäin tai vaikkapa sivusuuntaisesti, jolloin LED-valonauha on asennettuna peilin kehyksen ulkoreunoihin.

 

Pieni wc-tila, jossa pyöreä taustavalaistu valopeili ruskeasävyisellä seinällä allaskalusteen päällä
Pyöreä valopeili Halo heijastaa valoa epäsuorasti peilin ympärille.
Kuva: Muatoa

 

Turvallisuudesta ja laadusta ei tingitä

Turvallisuusasioissa tulee pelata varman päälle. Kaikki Muatoan peilit soveltuvat märkiin tiloihin. Muatoa on halunnut varmistaa peiliensä turvallisuuden myös nk. erillisen lukituskappaleen avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että peilin saa irrotettua paikoiltaan ainoastaan tuotteen mukana toimitettavan erityisavaimen avulla. Peili on painava ja sähköverkkoon yhteydessä oleva tuote. Tämän vuoksi on hyvä, että sitä ei pääse nostamaan harkitsemattomasti paikoiltaan esimerkiksi siivouksen tai remontin yhteydessä.

Muatoan peilit käyvät läpi perinpohjaisen testauksen. Ensin niille tehdään visuaalinen laatutestaus, jolla poissuljetaan mahdolliset hiontavirheet ja kolhut. LED-valonauhan asennuksen jälkeen tuotteille tehdään toiminnallinen testaus. Peilin taakse lisätään lopuksi vielä eränumero sekä tieto valmistajasta.

 

Pyöreä taustavalaistu valopeili kampaamon seinällä
Pyöreät Lumi-peilit ovat kiinnitetty turvallisesti seinään lukituskappaleiden avulla.
Kuva: Kampaamo Prisma Hyllykallio / Muatoa

 

Muatoa valopeilit

• voidaan räätälöidä kohteeseen sopiviksi valitsemalla mm. monista eri kokovaihtoehdoista sopivin

• sisältävät korkealaatuista Osramin LED-valonauhatekniikkaa

• ovat helposti asennettavia ja turvallisia käyttää (asennus vaatii sähkömiehen)

• käyvät läpi huolellisen testauksen

• tehdään kotimaisena työnä Seinäjoella.

Kerro meille peileihin liittyvistä toiveistasi, niin kerromme sinulle eri ratkaisumahdollisuuksista. Ota meihin yhteyttä!


Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Muatoa oli mukana Puumessuilla uutuuspeilivalikoimallaa, kurkista Puumessujen tunnelmaan!

Lue lisää

Muatoan kustomoitu Grand-S valopeili Samuji Shopissa

Tutustu Muatoan valopeiliin Samuji Shopissa! Näyttävä Grand-S peili valaisee tyylikkään pukukopin.

Lue lisää

Laadukkaat ja näyttävät valopeilit Muatoalta

Seinäjoella Muatoan tuotannossa on monipuolinen osaaminen led-valopeilien valmistuksessa.

Lue lisää