Pyöreät peilit

Halo valopeili

Kodin kirkkain piste

Kaunis Halo peili syntyi ajatuksesta luoda näyttävä valaistu peili, jonka reunat eivät vie liikaa huomiota. Näin syntyi sulavalinjainen pyöreä peili, joka yhdessä taustavalon kanssa avartaa tilaa kauniisti ja toimii todellisena katseenvangitsijana.

Lue lisää

Hohto valopeili

Selkeiden linjojen ystävälle

Musta kehys yhdessä valon kanssa luovat kontrasteilla leikkivän kokonaisuuden, joka elävöittää tilan sisustusta samalla valaisten ympäristönsä kauniisti.

Lue lisää

Kajo valopeili

Vangitse aamunkajon herkkyys

Valopeilin valkoinen kehys on tyylikäs yksityiskohta modernissa kodissa. Kajo tuo tilaan avaruutta tyylillä ja on huoneen valovoimaisin katseenvangitsija.

Lue lisää

Kide peili

Peilissä valkoiset kehykset

Kide on vaalean ja modernin kodin unelmapeili! Pyöreää peiliä reunustaa ohut valkoinen ja tyylikäs kehys. Laadukas kehys on kaunis yksityiskohta, joka nostattaa sisustuksen uudelle tasolle.

Lue lisää

Lumi valopeili

Lumihangen hohdetta kotiin

Pyöreän Lumi-peilin hiekkapuhallusreuna on saanut inspiraation kauniisti valossa kimmeltävistä lumihangista. Elegantti peili valaisee kauniisti tilan, kuin myös käyttäjänsä, tuoden ympärilleen modernia tyyliä.

Lue lisää

Noki peili

Kontrastia mustilla yksityiskohdilla

Minimalistiseen skandinaaviseen kotiin sopiva peili, jota reunustaa linjakas mustakehys. Noki peili antaa tilaa ympäristölle, mutta sitoo tilan yhteen luoden tunnelmaa ja aistikkaan yksityiskohdan huoneeseen.

Lue lisää