Neutraali valkoinen

Delux valopeili

Valopeilien kuningas

Majesteettisen Delux peilin paksu kehys yhdistettynä led-nauhaan kirkastaa ympäristönsä kursailematta.

Lue lisää

Duo valopeili

Huoneen kirkkain tähti

Muatoan Duo valopeili on tilan näyttävin yksityiskohta kahden upeasti valaisevan lednauhansa ansiosta.

Lue lisää

Eco valopeili

Tarkalle silmälle

Linjakas Eco-peili valaiseen tarkasti peilaajansa ja varmistaa, että tarkka työskentely peilin edessä on mahdollista.

Lue lisää

Face peili

Kehykset kasvoille

Face-peili on täydellinen valinta tiloihin, joissa minimalismi ja elegantti muotoilu ovat avaintekijöitä. Tämä tyylikäs peili ei tarvitse ympärilleen erillistä kehystä, vaan sen keveys ja minimalistinen design tuovat tilaan avaruutta ja klassista tyylikkyyttä. Face-peili sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin ajasta riippumatta, toimien harmonisena elementtinä tilassa.

Lue lisää

Frost-S valopeili

Huurteen tuomaa valoa

Terävälinjainen Frost-S peili yhdistettynä epäsuoraan valoon tuo viimeistelyn ilmeen. Peili tuo pienempäänkin tilaan avaruutta ja kauniin valon herättäen tilan eloon.

Lue lisää

Grand Lux valopeili

Ajaton katseenvangitsija

Grand Lux peili ryhdistää tilan ja lisää avaruuden tuntua ympäristöönsä! Visuaalisesti selkeälinjainen Grand Lux on huoneen katseenvangitsija näyttävän kehyksensä ansiosta.

Lue lisää

Grand-S valopeili

Kirkas valontuoja

Grand-S peilin muotokieli korostaa sisustuksen visuaalista selkeyttä. Peiliä reunustaa tyylikäs ja minimalistinen kehys, joka ei kuitenkaan jätä ympäristöään pimentoon.

Lue lisää

Halo valopeili

Kodin kirkkain piste

Kaunis Halo peili syntyi ajatuksesta luoda näyttävä valaistu peili, jonka reunat eivät vie liikaa huomiota. Näin syntyi sulavalinjainen pyöreä peili, joka yhdessä taustavalon kanssa avartaa tilaa kauniisti ja toimii todellisena katseenvangitsijana.

Lue lisää

Hile valopeili

Lumoudu loistosta

Hile-valopeili on kaunis ja ajaton lisäys mihin tahansa tilaan, sulautuen saumattomasti ympäristöönsä kehyksettömän muotoilunsa ansiosta. Tämä Muatoan kantikas valopeili valaisee ympäristönsä näyttävästi epäsuorasti pisteettömällä LED-valolla, joka luo tilaan miellyttävän valaistuksen ja tunnelman.

Lue lisää

Hohto valopeili

Selkeiden linjojen ystävälle

Musta kehys yhdessä valon kanssa luovat kontrasteilla leikkivän kokonaisuuden, joka elävöittää tilan sisustusta samalla valaisten ympäristönsä kauniisti.

Lue lisää

Kajo valopeili

Vangitse aamunkajon herkkyys

Valopeilin valkoinen kehys on tyylikäs yksityiskohta modernissa kodissa. Kajo tuo tilaan avaruutta tyylillä ja on huoneen valovoimaisin katseenvangitsija.

Lue lisää

Kide peili

Peilissä valkoiset kehykset

Kide on vaalean ja modernin kodin unelmapeili! Pyöreää peiliä reunustaa ohut valkoinen ja tyylikäs kehys. Laadukas kehys on kaunis yksityiskohta, joka nostattaa sisustuksen uudelle tasolle.

Lue lisää

Lumi valopeili

Lumihangen hohdetta kotiin

Pyöreän Lumi-peilin hiekkapuhallusreuna on saanut inspiraation kauniisti valossa kimmeltävistä lumihangista. Elegantti peili valaisee kauniisti tilan, kuin myös käyttäjänsä, tuoden ympärilleen modernia tyyliä.

Lue lisää

Maul valopeili

Piilossa pistorasia

Kun tarvitaan ekstravaloa, Maul on ratkaisu! Peilin alareunassa myös pistorasia tehokkaan työskentelyn takaamiseksi.

Lue lisää

Mira peili

Lisää avaruutta tilaan

Mira-peilissä yhdistyy yksinkertainen ja ajaton muotoilu, joka henkii lakeuksien avaruutta ja yhtenäisyyttä. Tämä esteettinen peili luo tilaan rauhallisuutta ja tilantuntua, tarjoten samalla visuaalista mielihyvää. Sen näyttävä kehys avaa täysin erilaisen tunnelman sivusta katsottuna, mikä tekee siitä ainutlaatuisen lisän sisustukseen. Peilin nimi, Mira, juontaa juurensa slaavilaisesta sanasta "Mir", joka tarkoittaa rauhaa tämä rauhallisuus välittyy myös peilin aistikkaasta muotoilusta.

Lue lisää

Noki peili

Kontrastia mustilla yksityiskohdilla

Minimalistiseen skandinaaviseen kotiin sopiva peili, jota reunustaa linjakas mustakehys. Noki peili antaa tilaa ympäristölle, mutta sitoo tilan yhteen luoden tunnelmaa ja aistikkaan yksityiskohdan huoneeseen.

Lue lisää

Sky valopeili

Hektisen arjen pelastajana pistorasia

Loistava valopaneeli valaisee tarkasti. Sky-peilin erikoisuus on peilin alareunasta löytyvä pistorasia!

Lue lisää

Solo valopeili

Ikkuna tähän hetkeen

Kun yksityiskohdat merkitsevät, Solo on oikea valinta. Minimalistinen kehys luo ympärilleen kauniin valon tuoden Solo-peilin kauniisti esille.

Lue lisää

Vertical valopeili

Huoneen valovoimaisin designvalinta

Kaksin verroin valotehoa! Vertical peilin tehokkaan valaisimet varmistavat, että valo osuu peilaajaan tasaisesti molemmin puolin.

Lue lisää