Peili on tärkeä osa sisustusta

Valopeilit

Kerro, kerro kuvastin…peili on tärkeä osa sisustusta ja sen huomaa yleensä siinä vaiheessa, jos se puuttuu. Peili on tarpeellinen ja käytännöllinen, mutta myös parhaimmillaan näyttävä sisustuksen katseenvangitsija.

Kaunis ja käytännöllinen viimeistä silausta myöden
Muatoa-valopeilit ovat saavuttaneet suuren suosion niin julkisissa tiloissa kuin yksityisissä kodeissakin. Syy suureen suosioon juontaa useisiin seikkoihin sekä tuotteiden ominaisuuksissa, että niiden valmistuksessa. Muatoa valopeilien vakiovalikoima on jo itsessään kattava, ja jokaiseen vakiopeilimalliin saa asiakas ottaa lisävarusteet omien toiveidensa mukaisesti. Lisäksi Muatoa-valopeili on mahdollista valmistaa täysin asiakkaan omien tarpeiden pohjalta.

Muatoa-peilit loistavat myös maailmalla
Muatoa valopeilit loistavat tällä hetkellä sekä Suomessa että pian myös ulkomailla. Esim. Mikkelin Sokos Hotel Vaakunan uusittuihin hotellihuoneisiin on valittu kaksi Muatoan asiakkaalle räätälöityä valopeilimallia hotellihuoneen eteiseen ja wc-tilaan. Eteisen valopeili on trendikäs, puolikaaren muotoinen peili, jossa hotellivieras pääsee kätevästi vilkaisemaan itsensä kokonaisuudessaan esimerkiksi ennen lähtöä tärkeään esiintymiseen tai ikimuistoisiin juhliin. Muatoa valopeilit pääsevät myös kansainvälisesti mielenkiintoisesti esille, sillä kesällä 2024 Floridan Tampa Baysta Meksikonlahden risteilyt aloittava MargaritaVille at Sea Islander on valinnut laivan asiakashyttien peiliksi Muatoan kustomoidun valopeilin. Peilin erikoisuus on, että sen yläreunaan on somisteeksi hiekkapuhallettu MargaritaVillen käyttämä sandaalikuvio ja lisäksi peiliin asennettiin asiakkaan toivoma on/off-kytkin valolle.

Valopeilin avulla on helppo tunnelmoida
Valopeili on aina hyvä valinta, sillä peilissä olevan valon avulla tilan tunnelmaa voi muuttaa vuorokauden ajan mukaan. Illan hämärtyessä on ihanaa tunnelmoida hämyisemmässä valossa myös matkoilla ollessa. Kun muut valot tilasta sammuttaa ja antaa kauniin, pehmeän valon kajastaa peilin takaa, muuttuu tila rennoksi ja mukavaksi.

Kotimaisen peilin osto on vastuullinen valinta
Muatoa valopeilit valmistetaan alusta loppuun kotimaassa, Seinäjoella sijaitsevassa omassa tehtaassa. Peilien komponentit ovat laadukkaita ja ne ovat käytössä turvallisia. Oman tuotannon ansiosta Muatoan valopeilit voidaan toteuttaa juuri sellaisena kuin asiakas ne haluaa, siksi Muatoa peili taipuu kaikenlaisiin kohteisiin, isoihin ja pieniin.


Muatoa valopeilit seilaavat pian Meksikonlahdella

Muatoan valopeilit lähtevät pian koristamaan risteilyalus MargaritaVille at Sea Islander sisähyttejä Meksikonlahden risteilyille.

Lue lisää

Muatoa-valopeilit säihkyvät Mikkelin Sokos Hotel Vaakunassa

Peili on usealle hotellivieraalle oleellinen osa sisustusta, sillä hotellihuoneessa tarvitsee usein ehostaa ja laittautua ennen kokousta, esiintymistä tai vaikkapa juhliin menoa.

Lue lisää

Muatoa valaisee Puumessut uusilla designvalopeileillä

Muatoa oli mukana Puumessuilla uutuuspeilivalikoimallaa, kurkista Puumessujen tunnelmaan!

Lue lisää