Muatoan Grand-S Samuji Shopissa

Valopeilit

Voit törmätä Muatoan valopeiliin Samuji Shopissa! Näyttävä Grand-S peili toteutettiin mittatilauksena sovituskopin mittojen mukaan. Mittojen lisäksi Grand-S peiliä räätälöitiin lisäämällä peilin yläreunaan himmenninkytkin. Himmenninkytkimen avulla peilin valoteho saadaan helposti säädettyä sopivaksi myymälän muuhun valaistukseen nähden.

Tutustu Muatoan valopeilien vakiomittoihimme verkkokaupassa tai kysy meiltä tarkemmin mittatilauspeileistä ja peilien räätälöitävyydestä.
muatoa.fi

Tietoa Samujista:

”Samuji on suomalainen designstudio, joka luo harkittuja ja rakastettavia vaatteita ja asukokonaisuuksia. Tavoitteena on tuottaa kestävää, mielenkiintoista ja korkeatasoista muotoilua. Uskomme tietoiseen kuluttamiseen ja ideologiaan ostaa vähemmän mutta laadukkaammin. Samuji-vaatteessa jokainen tuntee olonsa itsevarmaksi, rentoutuneeksi ja kauniiksi. Rakkaus on läsnä kaikessa mitä teemme.”

Peilimalli: Grand-S
Kohde: Samuji Shop
Tilasuunnittelu: Samuji Oy
Valokuvat: Satu Mali
Sivusto: samuji.com

 


Laadukkaat ja näyttävät valopeilit

Seinäjoella Muatoan tuotannossa on monipuolinen osaaminen led-valopeilien valmistuksessa.

Lue lisää

Muatoa peilit Puuseppäpäivillä 2022

Muatoan peilit ja valopeilit ovat isosti esillä Seinäjoella järjestettävillä Puuseppäpäivillä 12.-13.5.2022.

Lue lisää

Räätälöitävyys varmistaa onnistuneen peilihankinnan

Kohteen erityispiirteet asettavat vaatimuksia niin peilin koon, tyylin kuin valaistusominaisuuksienkin osalta. Peilien hankinnan huomattavasti miellyttävämmäksi tekee…

Lue lisää